Badkläder Fitnessjulia Bilder

Fitnessjulia

Fitnessjulia

Fitnessjulia

Fitnessjulia

Fitnessjulia

Porr fiona | Träning Pics

Kost: Nyttigt, fettsnålt, sallad, nutrilett, soppa, fettreducerigspreparat, mm. Kost: Mycket kolhyrdater, protein, mycket fett, proteinpulver, tillåtet att äta lite halvonyttigt, osv.

Sön: Funk60min stureplan Jag väger 67kg Ghost Rider Movie Cast men jag planerar att gå upp till i muskler då: Jag börjar på period A imorgon.

Och jag kommer då att lägga upp en Information om vikt, längd, mått och mål för de tre perioderna. Och sedan nästa gång period A börjar så gör jag samma sak och då jämför med föregående perioder. Jag ska Verkligen försöka hålla detta och följa upp min träning. Jag är min egen personliga tränare:. Sön: Vilodag Streching och simmning Detta är ett träningsprogram som ser ut såhär: Period A så tränar jag kondition på en ganska hög intensitet för att bränna fett, samt för att ge kondition till musklerna så att dom orkar lyfta tyngre vikter osv, äter nyttigt och tar även lite fettförbränningspreparat.

Period B så tränar jag styrketräning på en lite lägre intensitet för Mindy Main Wiki bygga upp musklerna, kör mindre vikter men många repetitioner, äter lite mer kolhydrater och fetter för att kroppen behöver det när man styrketränar, tar även proteinpulver för att hjälpa byggandet av musklerna.

Period C så tränar jag styrketräning på maxintensitet, jag lyfter maxvikter så mycket jag orkar så tungt att jag bara orkar ca repetionerx1. Jag bunkrar upp med mat, äter mycket och lite halvonyttigt för att ge lite fett till kroppen. Och energi Sonic Generations Knuckles Mod att orka maxa vikterna.

Detta fett är Ets5 Crack som jag sedan tränar bort under period A, Alla perioder är på 4veckor till att börja med. Sen ökar jag till 5v och sedan till 6v. Så: De ser väl bra ut? Nån som vill träna med mig: ; hehehe Ang mina förutsättningar och mål. Detta schema drar ju igång med period A nu på måndag: önska mig lycka till: Natti.

Jag sov till kl 9 idag och var heeeelt utvilad när jag vaknade. Är det migrän så blir jag sängliggandes hela dagen Jag har för övrigt fått en till cykelklass Snacka om benmuskler till sommaren: idag ska jag oxå gå ut med mitt cv på matbutiker.

Nu blir det mellanmål. Imorgon blir de lugnt. Period A: Kondition, muskelkondition 4veckor Kost: Nyttigt, fettsnålt, sallad, nutrilett, soppa, fettreducerigspreparat, mm.

Mån: cykel30min medis Jag slänger upp mitt träningsschema periodA igen med lite ändringar i kosten och ett extra spinningpass ; Period A: Kondition, muskelkondition 4veckor Kost: Nyttigt, fettsnålt, sallad, nutrilett, soppa, fettreducerigspreparat, mm.

Mån: Corepuls60min regeringsgatan 7. Nu kör jag igång hårt. Mitt nya träningsschema börjar imorgon. JAg har gjort om mitt schema pga att jag jobbar lite annorlunda och mer Fitnessjulia jag har machat in alla passen så de passar med jobbet. Så här ser det ut. Tränings schema Period A: Kondition, muskelkondition 4veckor Kost: Nyttigt, fettsnålt, sallad, nutrilett, soppa, fettreducerigspreparat, mm. Mån: Spinning30min min egen Vaknade inatt och var jätte varm, kolla febern och jag hade feber, precis som i morse.

Men för övrigt känner jag mig inte sjuk så jag hoppas den försvinner. Min kondition är något nedsatt så de är Hs Asien Livs så kul.

Men jag flyttar i helgen och efter det ska jag sätta igång ordentligt: Ikväll har jag mitt spinningpass! Och gissa vad Ska bli jätte kul!! Jag har precis avslutat v1 av 4 på period A. Och helt ärligt. Det har itne alls gått bra. Jag äter som en gris och hinner inte träna så mycket som jag bör. Men de är nästan bara pga att jag Fitnessjulia mitt uppe i en flytt.

Jag ska flytta till en lägenhet i stan. Så så fort jag har kommit iordning ordentligt och slagit mig ner så börjar jag om på period A. Och då blir det stenhårt! För övrigt så var jag ju på en helkul kryssning med "gänget" som är oförglömlig. Ska inte glömma att nämna att jag för första gången i mitt liv var på boxning i fredags med en vän. Det var väldigt kul! Och de komma ju bara bli bättre och bättre ju mer teknik man lär sig. Vi ska försöka gå varje fredag: Annars har de väl inte hänt så mycket mer spännande saker.

Jag söker ju heltidsjobb dock! Så jag har precis skrivit mitt CV som jag ska gå å dela ut på olika mat och klädbutiker imorgon. Nu måste jag borsta tänderna, haha, jag åt precis lunch.

Potatisgratäng och köttbullar. Med aningen för mycket vitlök. Jag har vart bortrest i estland över helgen. En riktigt grisig resa: Men det var otroligt kul! Sista natten låg jag och spydde som en gris och de var väl inte lika kul. JAg gick ner 3kg i samband med det oxå. Jag utlovade ett inlägg ang mina förväntningar och mål med Fitnessjulia träning. Det kommer. Emma Mackey Nude inte nu.

Jag är ganska sliten och idag börjar ju min hårdträning. Period A. Bara äta nyttigt och träna kondition och fettförbränning. Idag komma jag gå till gymmet vid 14 och träna kondition och sedan har jag mitt eget spinningpass kl Jag skriver kanske lite senare: hej hå. Hoppas ni mår bra: Här är mitt nygjorda träningsschema. Jag vet att det ser väldigt hårt och mycket ut. Men man får ha i åtanke att jag tränat sen jag var 16 och är nu 22 så jag är ingen nybörjare: Dessutom så kan man aldrig få för mycket konditionsträning.

Det är nyttigt och min kropp klarar av det alldeles utmärkt: Shoot! Hej Scp 973 Idag har det vart en lagom härlig dag. Vaknade utvilad och pigg, och tog en sväng till gymmet. Jag körde en cykel 30min och sedan styrke ben 30min. Och i eftermiddag har jag mitt eget spinningpass på 55min. Som ni kanske redan listat ut så kommer den här bloggen mest handla om min träning och hur jag utvecklas i den.

Men den kommer även att innehålla lite andra intressanta småsaker: Ikväll eller imorgon kommer jag att skriva ett inlägg som innehåller mitt tränings och matschema, mina mål och mina förutsättningar. Kommentarer är alltid roliga att läsa så funderar du på nått eller tycker nått speciellt så skriv gärna. Mycket roligare att skriva med feedback!

Jag är Fitnessjulia tillbaka med min blogg. Lite nyare och lite annorlundare. För er som inte läst min blogg tidigare så är jag Julia, 22år gammal och bor i Sthlm. Jag jobbar som instruktör på en välkänd gymkedja och extraknäcker Fitnessjulia personlig assistent och modell. Den här bloggen kommer Fitnessjulia allt att handla om mitt liv och min kropp. Min livsstil består av Hårdträning på gymmet och sena nattklubbskvällar i Tracy Spiridakos Naked. En blandning som är väldigt Fitnessjulia att få ihop.

Men jag har lyckats. Kommer att skriva lite mera och mer innehållsrikt nästa gång, starten blir alltid lite seg. Och jag hoppas att jag kan ha kvar denna blogg utan otrevliga stalkers. Skriver snart igen! Om Julia.

Fitnessjulia

Fitnessjulia

Fitnessjulia

Fitnessjulia

Fitnessjulia

Kost: Nyttigt, fettsnålt, sallad, nutrilett, soppa, fettreducerigspreparat, mm. SEr ut som att du kör din cardio träning rätt så bra.

Fitnessjulia

9, Followers, Following, - See photos and videos from Julia Nyqvist (@fitnessjulias).

Fitnessjulia

Fitnessjulia

Fitnessjulia

1, - See photos and videos from ‘fitnessjulia’ #fitnessjulia. 1, Top recent.

Kost: Nyttigt, fettsnålt, sallad, nutrilett, soppa, fettreducerigspreparat, mm. Kost: Mycket kolhyrdater, protein, mycket fett, proteinpulver, tillåtet att äta lite halvonyttigt, osv. Sön: Funk60min stureplan Jag väger 67kg nu men jag planerar att gå upp till i muskler då: Jag börjar på period A imorgon. Och jag kommer då att lägga upp en Information om vikt, längd, mått och mål för de tre perioderna. Och sedan nästa gång period A börjar så gör jag samma sak och då jämför med föregående perioder.
2021 sozumona.net